De CD is te koop

Over deze CD schreef Michael van der Dussen, voorzitter van de Stichting Muziekkring Bommelerwaard en Omstreken in 2004:

“Deze CD is gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Stichting Muziekkring Bommelerwaard en Omstreken. De Muziekkring organiseert ieder jaar een reeks orgelconcerten voor het prachtige Wolfferts-Heyneman-orgel in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel. De invulling van de concerten door gerenommeerde organisten uit binnen- en buitenland en door aankomend talent is zeer divers. Het betekent dat in de loop der jaren van honderden componisten muziek te horen is geweest, van de barok en vroeger tot hedendaags en variërend van geliefde, gemakkelijk in het gehoor liggende composities tot voor de luisteraar veeleisende werken.
Uit de beschikbare historische opnamen is ter gelegenheid van het jubileum van de Muziekkring een keuze gemaakt waardoor men een indruk kan krijgen van de interpretaties en klankkleuren die verschillende organisten hebben laten horen. Bij deze productie houdt de Muziekkring in bijzondere herinnering de niet lang geleden overleden heer Goosen van Tuijl, oprichter en bestuurslid van de Muziekkring en jarenlang organist van de Sint Maartenskerk. Hij heeft tot het laatst toe er aan gewerkt een breed publiek met alle facetten van de orgelliteratuur in aanraking te brengen. Met deze CD kan hopelijk een nog breder publiek genieten van het unieke Wolfferts-Heyneman-orgel in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel.”

Om na te genieten van de concerten die u al bezocht hebt of om nog meer zin te krijgen om de concerten van de huidige cyclus te gaan bijwonen kunt u de CD bestellen.

Als u uw bestelling doorgeeft en € 8,75 overmaakt op IBAN Nr NL96 INGB 0004 2657 10  t.n.v. Stichting Muziekkring Bommelerwaard, Zaltbommel dan wordt de CD naar u verstuurd.